Vappu tuli ja meni nopeasti mutta onneksi sitä ehti juhlimaan lyhkäisesti kavereiden kanssa. Keskiviikkona pitikin sitten hypätä junaan ja matkustaa Helsinkiin serkun luokse odottamaan matkaanlähtöä.

Torstaina piti eksyä Vantaalle UPS:n toimitiloihin hakemaan Japanista saapuneet sertifikaatit mitä tarvittiin viisumin myöntämisessä. Tässä ei ollut mitään ongelmaa ja pian kyseiset paperit olivat hyppysissäni. Loppupäivän saattoi käyttää Helsingin kiertelyyn ja muuhun hengailuun kuten kaljalla käymiseen hotelli Tornin baarissa (13. kerros). Maisemat olivat komeat.

Tänään eli perjantaina kävimmekin Japanin suurlähetystössä hoitamassa viisumiasiat. Viisumikaavakkeeseen oli jäänyt joitain tyhjiä kohtia joita piti paikkailla mutta muuten asiat menivät hyvin. Tunnin odottelun ja kaupungilla pyörimisen jälkeen saimme viisumit käsiimme ja poistuimme hyvillä mielin suurlähetystöstä. Nyt ei enää muuta kuin lennetään vain paikan päälle. Illalla parille kaljalle keskustaan ja sitten viettämään viimeistä viikonloppua Suomessa neljään kuukauteen. Mikäli en keksi mitään uutta niin seuraavan jutun kirjoitan Japanista käsin. Kotimaa kun taakse jäääi, mietin hiljaa mielissäääin...